mob-menu
26 Iunie 2021 | SOCIAL MEDIA

Top 5 surse de inspirație pentru Instagram

 

Inspirația nu e mereu la ea acasă, dar cum ar fi să o poți invita pentru a-ți depăși blocada creativă?

Vezi aceste 5 surse ce-ți vor spori creativitatea și te vor face mai inspirat.

1.     Pinteres  

Aceasta este o rețea creativă ce reunește oameni din întreaga lume care posteaza tot ceea ce fac, inspiră, dar și cum fac. Aici puteți găsi inspirație pentru aproape orice începând de la mâncare, coafat, design de tot felul (fashion, interior), etc.  

2.  Canva

Este o platformă de design grafic, ce-ți oferă o multitudine de șabloane deja gata create, ce pot fi modificate după context. Pune la dispoziție o bibliotecă largă de poze, te poți folosi de varianta gratuită, iar pentru și mai multe alternative există versiunea pro cu plată.   

3.      answerthepublic.com

Atunci când nu mai știi ce să scrii și despre ce, poți apela la answerthepublic.com

Cum funcționează?

Simplu! Introduci câteva cuvinte cheie și primești la schimb zeci și uneori chiar sute de sugestii de abordări ale unui subiect, iar sugestiile sunt de fapt căutări pe Google care conțin cuvintele respective – altfel spus e fix   ce caută lumea despre acest subiect.                  

4.     We Heart

 Rețea socială bazată pe imagini. Conceptul de inimă se descrie ca o casă pentru inspirația ta și un loc în care organizezi și împărtășești lucrurile pe care le iubești. Imaginile preferate pot fi colectate și organizate în colecții ușor de a fi partajate și  cu prietenii. 

5.     Alte profile

Cum inspirația vine și de la cei care ne înconjoară și pe care îi urmărim, am pregătit o listă cu 7 profile ce prin activitatea și autenticitatea lor inspiră mii de urmăritori și inclusiv pe mine. 

Peregudov Alexandru (click nume)- contribuie la crearea unui brand personal pe scară largă, pentru antreprenorii din listele Forbes, unde poți prinde informații despre antreprenoriat. 

Alex Yanovsky (click nume)-  fondator al școlii de afaceri Mastermind, postează conținut util despre business ce-ți poate insufla idei noi pentru afacerea ta. 

Olga Tapordei (click nume)- antreprenor, expert în personal branding, cu postări și provocări din viața de zi cu zi.

Аяз Шабутдинов (click nume)- un antreprenor tânăr și inteligent cu potențial măreț.

moya.zoya(click nume) - un feed stilat cu piese vestimentare ce te poate inspira  

english.maria.batkhan (click nume)- blog educațional, cu postări ce îmbină amuzamentul cu utilul

Ana Irina(click nume) - o persoană mega creativă, cum zice ea ”Creez ziua ceea ce visez noaptea”, fă o vizită la ea pe profil și prinde din creativitate ei  
 

       Inspirația poate apărea din cele mai neașteptate surse, dar nu uita să-ți aduci propria perspectivă, într-un mod interesant, autentic care atrage și păstrează atenția.

„Inspirația există, dar trebuie să te găsească lucrând”

Pablo Picasso