mob-menu
1 / 50 vezi toate
Instagram KM Zero, cu Dumitru Talmazan

  INSTAGRAM KM O  este un curs complex și practic despre prezența corectă și conversională a unei afaceri pe rețelele de socializare, indiferent de domeniul de activitate, produse și serviciile pe care le prestezi. Acest curs este creat special pentru managerii care conduc o afacere, social media manageri angajați, studenți sau oricine vrea să îți lanseze o afacere pe Instagram.

  INSTAGRAM KM O este programul perfect pentru ați dezvolta abilitățile de digital marketing în lansarea unei activități pe online sau a promova o afacere deja existentă.

  Cursul conține informații teoretice  despre prezență, scop și posibilități, și exerciții practice, studii de caz pe direcția de postări și reclame.

  Care sunt avantajele acestui curs?

  1. Setezi corect un cont de INSTAGRAM;

  2. Afli ce pași concreți sunt necesari de parcurs pentru o activitate corectă și complexă în INSTAGRAM;

  3. Afli cum să creezi content și să-ți implici utilizatorii;

  4. Treci INSTAGRAM aprofundat, prin prisma: strategiei de comunicare, oportunități de promovare, aplicații utile pentru lucru cu poze, video, lucru instagram stories;

  5. Generezi trafic spre contul tău;

  6. Obții primii followeri și începi să vinzi pe INSTAGRAM;

  7. Pas cu Pas începi implimentarea cunoștințelor discutate direct în cadrul cursului;

  8. Analizezi avansat rezultatele contului INSTAGRAM;

  9. Descoperi noi posibilități de promovare prin butoane de acțiune: adresă, telefon, email.

Primii absolvenți ai cursului Instagram KM Zero. Cu foc în ochi și cunoștințe în bagaj au pornit să cucerească Instagramul. Cine au fost aceștea, vedeți în poză.