Top

Pentru participare folosește una din modalitățile de mai jos

Despre Marathon

Eu lansez un maraton gratuit de 5 zile, absolut unic și exclusiv pentru începatori. Pe parcursul acestor zile te ajut să faci primii pași în domeniul Marketing-ului rețelelor sociale - profesia viitorului, cea mai căutată și întrebată pentru următorii ani.


Ai ocazia unică să afli, cine este un Social Media Manager, care sunt atribuțiile lui, ce cunostințe și abilitati necesită, și care sunt perspectivele lui de creștere. Convinge-te singur, că in Social Media Management nu contează vârsta, studiile, statutul social sau sexul. Poți deveni un specialist bun, de forță, de succes în cel mai scurt timp.

Îți place să creezi, să fii la curent cu ultimile știri din lume, să cauți și să inventezi metode noi și nestandarte de promovare, si visezi, ca lucrul sa-ți aducă nu numai bani, dar și satisfacție enormă? Ești din gașca noastră!

Dacă ai dorința să imbrațișezi o meserie nouă, ai timp, si vrei să înveți, fă acești primii cinci pași alaturi de mine.


Maratonul începe acum!

Ce urmeaza?

Salut, sunt Dumitru Talmazan

Digital marketing perfomance strategist

Lucrez în domeniul Social Media Marketing și după mai mult de cinci ani de activitate intensă, au fost înființate cursurile aprofundate în domeniul marketingului rețelelor sociale, pentru doritorii de a îmbrațișa o meserie nouă și cu perspectivă pentru viitor. În perioada 2016-2017 mai mult de 2 000 de persoane au frecventat cursurile individuale sau de grup, peste 500 de ore de învățământ, pentru începători și pentru specialiștii cu un nivel mai avansat de cunoștințe.
Pe lângă consultații individuale și corporative, am susținut diferite workshop-uri, seminare și conferințe cu diverse tematici din domeniul Digital Marketing, și am fost unul din organizatorii celei mai mari conferințe din Moldova - “Zoom your business”. Pe lîngă instruiri și strategii digitale, pe moment sunt Directorul General și fondator a “ Talmazan School”, a platformei social media “Kicksocialwork” și co-fondatorul agenției digitale ASAP și a blogului de agrement și expertiză digitală “Digital Unsensored”.

Clienți
COLABORări
Consultații

COMUNITATEA CARE TE VA SUSȚINE

E binevenit SMM Maraton

1) Antreprenori incepatori și proprietari de business mic
2) Meșteri handmade
3) Studenți în căutare de lucru
4) Mămici în concediu de maternitate
5) Cei, ce vor sa-și schimbe ocupația și meseria

Trebuie să participi

1) Iți testezi cunostințele în Social Marketing.
2) Beneficiezi de ocazia de a participa la cinci zile de instruire gratuită
3) Vezi, dacă Social Media Marketing este pentru tine
4) Ai posibilitatea să cuprinzi o profesie, cotată cu un salariu de la 4 000 la 10 000 lei.
5) Faci schimbări pozitive, care îți for influiența benefic viitorul

Mentor Club – locul, unde ești în permanentă comunicare cu experții din segmentul Digital Marketing. Primești răspuns și consultanță , afli ultimile noutați și inovații din domeniu.

Copyright TalmazanSchool Digital @ 2018