mob-menu
26 Iunie 2021 | SOCIAL MEDIA

Elon Musk & Dumitru Talmazan? Top 3 principii comune identificate de o studentă de la Marketing

Salutaaare,
 

Cristina la tastatură.

 

Te întrebi probabil de ce e altcineva în locul lui Dumitru Talmazan, el este mult prea modest să scrie un articol despre ce-l face să fie la fel de excepțional precum Elon Musk. Dar, în schimb o pot face eu, am dat un search și am identificat că deși Dumitru Talmazan nu s-a asociat sau a vorbit vreodată de Elon Musk, între ei există o serie de similitudini, zici că au fost fierți într-o oală. 

 

Îți prezint mai jos 3 dintre principiile comune enunțate în interviurile lor și prezente în tot ceea ce fac. 

 

  1. Alegerea unui domeniu și perseverența 

Unul din ele fiind acela de a descoperi un domeniu, și să te scufunzi adânc în el pentru a crea ceva revoluționar, respectiv o potențială colaborare dintre Elon și Dima ar fi ca Talmazan School să ofere instruire exclusivistă despre cum să te utilizezi de Instagram și Facebook pe Marte, iar Elon Musk să  simplifice procesul de a ajunge acolo.  

 

  1. Lansarea produselor beta

Prezentarea și lansarea de produse beta este un alt concept evidențiat de ambii, iar colaborarea pe partea de mentenanță a afacerilor pe Marte ar reprezenta un prim produs beta oferit de Talmazan School pentru proiectele lui Elon Musk.

 

  1. Importanța echipei 

Și cel de al treilea principiu comun pe care pun accentul ambii este echipa, oamenii care-i înconjoară. Considerând că având oameni remarcabili și o echipă puternică, ideiile ajung să fie realizate la cel mai înalt nivel și în cel mai scurt timp.  

 

În altă ordine de idei, e de necontestat faptul că Elon Musk e excepțional prin inovare și viziunile pe care le are asupra omenirii și a principiile promovate, dar Dumitru Talmazan e cu mult mai excepțional prin simplu fapt că e moldovean, unicul din Sarata Galbenă certificat în Facebook și unicul ce poate să livreze instruiri exclusiviste de mentenanță pentru afacerea ta și pe Marte (dacă trebuie).