mob-menu
SP Bălți
TRAINING CORPORATIV CU SP BĂLȚI BY TALMAZAN SCHOOL | SPEAKER DUMITRU TALMAZAN

În perioada 13 martie- 4 aprilie, am avut posibilitatea de a colabora cu SP Bălți pe segmentul de instruire și consultanță a echipei. «SP» este o publicație regională independentă ce activează în municipiul Bălți din anul 1994. Audiența acesteia este preponderent focalizată pe știrile din nordul țării cât și pe alte regiuni ale Moldovei.

Pe parcursul a 4 sesiuni am oferit consultanță pe segmentul de comunicare digitală, promovare și analitică. Această colaborare se datorează organizației internaționale Internews , care are ca scop promovarea dezvoltării mass-media independente și profesioniste în Republica Moldova. Dat fiind acestui fapt, Talmazan School a oferit această asistență în cadrul proiectelor "Presa în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova" (MEDIA-M), și „Sprijin pentru mass media din Moldova și eforturi inovatoare de educație mediatică”.

Prin urmare, în cadrul instruirii cu SP Bălți am calibrat toți indicatorii existenți și am stabilit vectorul unde vrem să ajundem peste câțiva ani.

Ținând cont de faptul că SP au și câteva rubrici video - am setat scopul canalului de Youtube, setarea corectă a acestuia cât și strategia de promovare.