mob-menu
1 / 50 vezi toate
Acord de colaborare cu Colegiul Național de Comerț al ASEM
2020 - Un an plin de noi experiențe și parteneriate cu diferite instituții.
Astfel, astăzi am avut deosebita ocazie de a semna un nou acord de colaborare pentru următorul an cu
Cu acest prilej, ținem să menționăm că planificăm o nouă #listă de scopuri ce ținem să le atingem, printre care informarea corectă a tuturor studenților și profesorilor ai colegiului ASEM cu privire la:
  1. Branding-uri personale pentru #profesori, unde aceștia vor reuși să cunoască cum defapt ar trebui să se prezinte pe rețelele de socializare .
  2. Securitatea #online pentru elevi. Dat fiind faptul că în anul 2020 securitatea a devenit din ce în ce mai neglijată și uneori, folosită în difeite scopuri, mai ales comerciale, tindem să informăm toți elevii despre importanța primordială a acesteia și urmările ce pot avea loc în cazul neglijării.
  3. Oportunități de #angajare. Fiind cei ce mâine urmează să fie angajați în câmpul muncii, este necesar ca elevii să fie informați corect despre oportunitățile oferite de #Social Media Marketing.
  4. #Intership. Cu toții știm că practica bate teoria. Astfel, ne propunem să oferim posibilitatea ca tinerii interesați de #digital să poată pune în practică teoria studiată.
Prin urmare, sperăm mult ca cele relatate mai sus să fie implementate cu #succes, iar noi să aducem un aport maximal pentru beneficiarii acestui #program.