mob-menu
1 / 50 vezi toate
Business Camp: Trafic și Conversie

  Business Camp este prima tabără de antreprenoriat din Moldova organizată în exclusivitate de echipa Talmazan School și cei de la Bridge. 

  Este un eveniment pentru antreprenori, directori de companii și marketeri, unde timp de 2 zile, departe de agitația orașului, în cadrul a 5 sesiuni vom explora mecanisme și strategii aplicabile pentru ca afacera ta să aducă profit și clienți reali.

  În data de 3 și 4 August, a avut loc prima ediție Business Camp, unde am discutat despre: Trafic și Conversie.

  Cine au fost speakerii primei ediții?

  • Alexandru Bordea - Business Trainer & Consultant, Antreprenor, Fondator Bridge - Business Solutions și Cofondator Angry Business.
  • Dumitru Talmazan - Antreprenor Digital, Speaker Internațional, Expert în Social Media Marketing și Cofondator ASAP - digital team.
  • Alina Florea - Cofondator&CEO ASAP - digital team și Expert Customer Care Management.
  • Alina Andriuta - Business Trainer&Consultant, Expert în Departamente de Vânzări, Expert în Integrare CRM și Cofondator Angry Business.
  • Olga Țapordei - Business Trainer&Consultant, Expert în Marketing, Expert în Branding Personal și Cofondator Angry Business

  Ținem să menționăm că planificăm să organizăm câte o ediție Business Camp în fiecare sezon, adică de 4 ori pe an, în diferite colțuri ale Moldovei sau chiar în afara țării. În cadrul grupurilor restrânse vom aborda tematici diferite pentru fiecare ediție.

  Cine sunt curajoșii care ne-au însoțit la prima ediție Business Camp, vedeți în poză.