mob-menu
1 / 50 vezi toate
Profesia de ”Social Media Manager”, de mână cu Dumitru Talmazan, ediția a III-a

#Despre program:

  E cel mai complex curs, marca Dumitru Talmazan, compus din 16 întîlniri de lucru prin care vei înțelege și implimenta practic, toate setările paginii. Vom analiza împreună scopul comunicării pe Rețelele de socializare, strategia de poziționare, profilul clientului, sistemele și procesele necesare în activitatea de zi cu zi a unui social media manager sau a unei persoane care are o pagină de Facebook sau Instagram și vrea să o administreze mai eficient.

#Program:

  Este un program pentru începători și cei care deja se promovează însă simt că este posibilitate de mai multe rezultate - include cu adevarat primii pași pe care trebuie să îi realizezi atunci când planifici să desfășori o activitate amplă pe Facebook sau Instagram.

#Formatul

  Formatul programului permite să vii cu computerul și să implementezi direct în cadrul cursului cunoștințele obținute, după fiecare temă vom avea întilnirea de mentorat și vom implimenta cunoștințele discutate în cadrul sesiunilor strategice și de conținut.

#Scopul acestui program?

  Vreau sa fii fericit! Vreau ca activitatea ta de zi cu zi sa fie mai simplă, mai pe ințeles, vreau ca procesul de comunicare și setare a reclamelor să devină o plăcere, o zonă pe care o posezi și simți că poți atinge orice rezultat pentru tine sau pentru clientul tau.