mob-menu
1 / 50 vezi toate
ZOOM YOUR BUSINESS - conferința care schimbă ADN-ul afacerilor din Moldova

  În 2018, primăvara a fost întâmpinată cu un eveniment grandios pentru oamenii din mediul de afaceri. Pe parcursul unei zile, toți cei prezenți au ascultat și interacționa cu cei mai tari profesioniști din domenii relevante diferitor etape ale dezvoltării unei afaceri, începând cu crearea acesteia și până la extinderea sa. De la crearea startup-ului și până la extinderea acestuia, inclusiv promovarea, analizarea rezultatelor, găsirea clienților, perfecționarea procesului de vânzare, extindere - toate subiectele actuale la diferite etape ale progresului unei afaceri au fost explicate și discutate de speakerii invitați.

  Organizatorii conferinței - Alexandru Bordea, Alina Andriuță și Dumitru Talmazan - au invitat în calitate de speakeri pe cei mai respectabili și solicitați specialiști din domeniul afacerilor, atât din țară, cât și de peste hotare.

  În cadrul evenimentului, toți speakerii invitați au vorbit despre subiecte utile și interesante pentru public. Cât și despre organizatori – Dumitru Talmazan, a vorbit despre 5 segmente de planificare, implimentare și control a activității în Facebook: 

  ZOOM a fost o conferință - accelerator de afaceri. Este dedicată tuturor antreprenorilor și celor care vor să devină antreprenori, de orice vârstă, din orice nișă.

  Atâția promotori ai progresului nu au mai fost prezenți împreună, pe o singură scenă, într-o singură zi, niciodată în Moldova.